МЗС привітало з днем народження політв’язнів Балуха й Сущенка

 

Міністерство закордонних справ України 8 лютого привітало з днем народження активіста Володимира Балуха та журналіста Романа Сущенка, ув’язнених у Криму та Росії відповідно.

“Непохитний Володимир Балух, з днем народження! Зичимо свободи і віри в перемогу над окупантом. Крим – це Україна. Боремось за вас!” – написала речниця МЗС Мар’яна Беца у “Твіттері”.

Також представниця МЗС звернулася до Сущенка: “Романе, вітаємо з днем народження! Стійкості вам! Стіни впадуть! Віримо у вашу свободу і боремось за неї”.

Фермеру-патріоту Володимиру Балуху, засудженому в окупованому РФ Криму за український прапор на будинку до 3 років і 7 місяців колонії-поселення і штрафу в розмірі 10 тисяч рублів, виповнилося 47 років.

Кореспонденту “Укрінформу” Роману Сущенку, який перебуває під арештом у Росії через обвинувачення у шпигунстві, виповнилося 49 років.

Читайте також:
Порошенко привітав сім’ю політв’язня Сущенка з днем народження батька. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.