Українська теща в багажнику. Білорусь склала топ-5 курйозних спроб перетнути кордон

 

Білоруські прикордонники склали топ-список найкурйозніших спроб незаконного перетину кордону РБ, які сталися 2017 року.
На першому місці – спроба перевезти тещу до України в багажнику авто.

Відповідне відео опублікував на YouTube Держприкордонкомітет Білорусі.

П’яте місце дісталося громадянину Латвії, який 30 жовтня у пункті пропуску “Григоровщина” намагався прорватися через кордон на авто, збив шлагбаум і проїхав через засоби примусової зупинки, пошкодивши колеса.

Четверте місце в рейтингу посів житель Львова, який 9 грудня в пункті пропуску “Мокрани” раптово згадав, що йому терміново потрібно повернутися на українську територію. Чоловік розвернувся і без дозволу спробував вийти з пункту пропуску на українську сторону. На вимогу прикордонників зупинитися він спробував втекти і чинив опір, але його затримали.

На третьому місці – спроба перекинути до Латвії в ніч на 6 липня контрабандні сигарети за допомогою дельтаплана. Свою базу контрабандисти обладнали на місці колишньої злітно-посадкової смуги для сільськогосподарської авіації, там стояв їхній причіп-кемпінг. Трьох безробітних чоловіків було затримано.

Друге місце в рейтингу дісталося громадянину Естонії, який 13 грудня автостопом дістався до польського пункту пропуску “Бобровники” зі Швеції, де відбував покарання за дрібне хуліганство. Від польських прикордонників він дізнався, що перебуває в розшуку. Після цього чоловік вирішив втекти на білоруську територію, але все ж був затриманий.

Перше місце дісталося тещі-українці, яку 9 листопада спробували перевезти через кордон у багажнику чоловік і жінка – громадяни РФ.
Інцидент стався у пункті пропуску “Веселівка”. Чоловік намагався провезти до України матір дружини під купою одягу в багажнику машини.
Справа в тому, що термін дії паспорта тещі, громадянки України, яка є матір’ю росіянки, закінчився ще в березні 2015 року. На сімейній нараді трійця вирішила нехитрим способом “проскочити” всі види контролю на кордоні, однак план провалився.

Читайте також:
Українські прикордонники спростували заяви білорусів щодо прориву джипу

Білоруські прикордонники затримали “забаненого” тернополянина, який їхав з РФ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна