“Військовослужбовцем року” на Луганщині визнана санінструктор 58 омбр Мар’яна Тоненькова

 

На церемонії нагородження переможців луганської обласної премії “Людина року 2017”, яка відбулася днями в Сєвєродонецьку, “військовслужбовцем року” була названа санінструктор 58-ї механізованої бригади Мар’яна Тоненькова.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба Луганської ОДА.

Молодший сержант ЗС України Мар’яна Тоненькова. На фронті з 2014 року у складі добровольчого батальйону “Донбас”. Як фельдшер врятувала не одне життя. З 2017 року підписала контракт із ЗСУ та продовжила військову службу у складі 58 омбр на посаді санітарного інструктора мотопіхотної роти.

“Під час виходу з оточення під Іловайськом після розстрілу колони жінка не тільки чітко виконувала свої обов’язки, а й морально підтримувала решту особового складу. У листопаді 2017 року Мар’яна надавала допомогу пораненим внаслідок бойового зіткнення з НЗФ «ЛНР»“, – ідеться в повідомленні.

Відзнаку Мар’яні вручив голова ОДА і ВЦА Юрій Гарбуз.

“Ми започаткували церемонію відзначення людей, які творять історію, сьогодення і майбутнє Луганщини. Я вдячний долі за можливість сказати кожному з номінантів «спасибі» за внесок у розбудову мирного життя та наближення нашої Перемоги”, – зазначив голова Луганської обласної державної адміністрації.

Читайте також:
В ЗСУ обрали “міс” на конкурсі дівчат – військових медиків.
ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна