Стрілянина в “лотереї” у Києві: один загиблий. ОНОВЛЕНО

 

Унаслідок стрілянини в “лотереї” у Шевченківському районі Києва в понеділок, 29 січня, двоє осіб отримали вогнепальні поранення, один із чоловіків помер.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції столиці.

“О 12:12 на лінію “102” надійшла інформація про вогнепальне поранення чоловіка на вулиці Лагерна… На місце направлено наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи головного і районного управлінь поліції та працівники кінологічної служби”, – зазначено на сайті ГУ НП.

“Стрілянина у Києві: один чоловік загинув, інший – травмований”, – уточнила в соцмережі речниця столичної поліції Оксана Блищик.

ОНОВЛЕНО. За її словами, попередньо встановлено, що в приміщенні будівлі “Національної лотереї” перебували п’ять представників приватної охоронної фірми та адміністратор, коли туди забігли семеро чоловіків у чорній формі. “Між ними почалася бійка та пролунало кілька пострілів. Після цього невідомі у чорній формі розбіглися в різні сторони”, – написала Блищик в ФБ.

На місці події від отриманих травм один чоловік загинув, іншого із вогнепальним пораненням у живіт “швидка” доставила у лікарню.

Правоохоронці спілкуються зі свідками події та проводять огляд місця події та оперативно-розшукові заходи для встановлення і затримання нападників.

Як розповів в ефірі каналу “112 Україна” начальник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко, відбувся конфлікт між двома охоронними структурами, який спричинило виборювання права власності на об’єкт та різні рішення судів.
Стрільба велася з “пристрою для відстрілу гумових куль”.

Близько 16:00 Крищенко в ефірі “112-го” заявив, що правоохоронці затримали підозрюваного у стрілянині на вул. Лагерній.

“Декілька хвилин тому особа, яка стріляла, була затримана працівниками карного розшуку поліції Києва. У нього вилучили зброю, з якої, ми вважаємо, було скоєно злочин. Буде проведено експертизу, після якої ми зможемо це довести”, – розповів начальник столичної поліції.

За словами Крищенка, підозрюваний 1989 р. н. із Вінницької області, працює в охоронній структурі, був раніше судимий за крадіжки.

Читайте також:
У центрі Києва невідомі влаштували стрілянину в стриптиз-клубі. ОНОВЛЕНО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна