У центрі Києва невідомі влаштували стрілянину в стриптиз-клубі. ОНОВЛЕНО

 

Увечері 8 січня, близько 20:10, десять невідомих чоловіків увірвалися до стриптиз-клубу Dolls, який розташований на вулиці Велика Васильківська, неподалік від НСК “Олімпійський”, і влаштували стрілянину.

Як повідомляє “Київ оперативний”, до поліції зателефонувала жінка, яка працює в цьому закладі.

Буквально через хвилину всі нападники вибігли на вулицю, сіли в автомобіль і поїхали, зазначають свідки.

На місце були направлені наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група та медики. “На щастя, допомога останніх не знадобилася”, – йдеться в повідомленні.

Тривають невідкладні слідчі дії, встановлюються мотиви, ведуться пошуки нападників.

ОНОВЛЕНО. За фактом хуліганських дій у розважальному закладі слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Про це повідомила прес-служба ГУ НП Києва у “Фейсбуці”.

Перевіряються записи із камер відео нагляду, аби встановити та притягнути до кримінальної відповідальності осіб, причетних до події.

У поліції зазначили, що правопорушники вибили вхідні двері в нічному клубі, вчинили бійку та здійснили постріл.

“Ввечері до розважального закладу намагався зайти чоловік, але охорона пояснила, що заклад не працює. Це обурило незнайомця, тож він запросив охоронця клубу на вулицю, де на нього чекали двоє чоловіків. Між охоронцем та невідомими виник конфлікт, внаслідок чого один із нападників дістав із автівки предмет, схожий на пістолет, та почав ним погрожувати. Після словесної перепалки чоловіки поїхали у невідомому напрямку.
Проте через деякий час на місце події приїхали два мікроавтобуси, звідки вийшло близько 20 осіб. Вони вибили вхідні двері до приміщення клубу, а потім здійснили постріл у підлогу. Далі незнайомці проникли до розважального закладу, де вчинили бійку. Внаслідок інциденту персонал закладу отримав незначні тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні ГУ НП.

Поліція, яка прибула за викоиком, провела огляд місця події, опитала свідків та вилучила гільзу для проведення експертизи.

Читайте також:
Бійка зі стріляниною в Києві: двоє поранених

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна