США розширили санкції проти Росії. Тепер і “Советский спорт”

 

Сполучені Штати розширили список санкцій проти Росії через агресію РФ проти України, додавши в нього 21 фізичну особу і 12 організацій.

Про це йдеться в повідомленні на сайті міністерства фінансів США.

До санкційного списку потрапили заступник міністра енергетики РФ Андрій Черезов, директор департаменту оперативного контролю та управління в електроенергетиці Євген Грабчак, глава “Технопромекспорту” Сергій Топор-Гілка.

У числі компаній, що потрапили під санкції – ТОВ “ПО Кирішинефтеоргсинтез “(входить у ВАТ “Сургутнефтегаз”), “Сургутнефтегазбанк”, страхове товариство “Сургутнефтегаз”, ще кілька дочірніх підприємств “Сургутнефтегазу”, який уже перебуває під секторальними санкціями.

Також під санкції потрапили ЗАТ “ВО Технопромекспорт”, “Силовые машины”, ТОВ “Киришиавтосервис”, “Ленгипронефтехим”, ТОВ “Медиа-Інвест” (мережа регіональних видань, до якої входить також “Советский спорт”), ТОВ “Новгороднефтепродукт”, “Сургутмебель”, “Калининграднефтепродукт”, “Псковнефтепродукт” , “Тверьнефтепродукт”, “Совхоз Червишевский”.

Читайте також:
Росія готується виходити з Донбасу під тиском санкцій, – посол США

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна