Захарченко про виїзд з ОРДО в Україну: “Чим більше пенсій ви заберете, тим краще”

 

Ватажок “ДНР” Олександр Захарченко заявив, що його заборона на виїзд за межі окупованих територій Донецької області “поліпшить військову ситуацію”.

Пояснення до “указу №363 глави ДНР” з’явилося на його сайті.

Захарченко вважає, що заборона держслужбовцям та муніципальним працівникам, медикам, педагогам та іншим бюджетникам ОРДО їздити в Україну “знизить рівень терористичної загрози і в цілому поліпшить військову ситуацію в країні”, позаяк раніше їх “вербували, намагаючись зробити з них зрадників”.

Ватажок бойовиків заявив, що їздити в інші регіони України заборонено, в першу чергу, “чиновникам” і “керівникам”, але дозволено працюючим пенсіонерам.

“Чим більше пенсій ви зберете з України, тим краще”, – підкреслив Захарченко.

Найближчим часом він пообіцяв “додаткові роз’яснення” про те, хто має право виїжджати, а хто ні.

Також Захарченко назвав “внутрішніми ворогами” тих, хто, проживаючи на території ОРДО, називає його указ поганим.

Як повідомляла “Новинарня“, в грудні 2017 року ватажок так званої “ДНР” Олександр Захарченко видав указ, згідно з яким жителям ОРДО, які працюють у бюджетних і муніципальних організаціях та силових органах, заборонено виїжджати на територію, підконтрольну Україні.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна