На Луганському напрямку через підрив загинули двоє військових, п’ятеро поранені

 

Під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку внаслідок підриву техніки на невідомому вибуховому пристрої дістали несумісні з життям поранення двоє військовослужбовців ЗСУ, ще п’ятеро поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

«З сумом повідомляємо, що сьогодні, 17 січня, під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку внаслідок підриву техніки на невідомому вибуховому пристрої поранення, несумісні з життям, дістали двоє військовослужбовців Збройних сил України. Ще п’ятеро наших воїнів зазнали бойових травмувань», – йдеться в повідомленні.

Стан здоров’я поранених задовільний. Усіх їх оперативно доправили до однієї з місцевих лікарень, де їм надається уся необхідна медична допомога.

«Командування сил антитерористичної операції висловлює співчуття рідним та близьким загиблих захисників, які віддали життя за Україну», – зазначили в штабі.

Причини та подробиці надзвичайної події з’ясовуються. На місці працює оперативна група штабу АТО, додали в прес-центрі.

Як повідомляв штаб АТО, за минулу добу, 16 січня, бойовики 3 рази порушили перемир’я – двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна