АТО: знову шість обстрілів і двоє поранених

 

Минулої доби, 14 січня, як і напередодні, зафіксовано шість обстрілів опорних пунктів Збройних сил України. У двох випадках українські захисники були змушені відкривати вогонь у відповідь.
Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів зазнали поранення. Їх оперативно доправлено до військово-медичних закладів та надано необхідну лікарську допомогу, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку ворог з мінометів різних калібрів та озброєння БМП вів вогонь по позиціях сил АТО неподалік Новолуганського. Обстрілам із гранатометів піддалися опорні пункти наших воїнів у районі населених пунктів Гладосове, Луганське та Троїцьке.

На Донецькому напрямку, за світлої пори доби, противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у передмісті Авдіївки. Неподалік Кам’янки українських оборонців обстрілював ворожий снайпер.

Крім того, минулої доби, зафіксовано черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі. Підрозділом ППО було збито БПЛА російського виробництва типу “Орлан-10”.
З початку перемир’я це уже третій збитий безпілотник цього типу.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна