В окупованій Макіївці бойовик “ДНР” накинувся на машину ОБСЄ

 

У Макіївці (тимчасово непідконтрольна територія Донецької області) нетверезий чоловік, який стверджував, що він член угруповання “ДНР”, агресивно висловлювався на адресу спостерігачів ОБСЄ і вдарив ногою по пластиковому радіатора машини моніторингової місії.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ, оприлюдненому 4 січня.

“У підконтрольному “ДНР” місті Макіївка (12 км на північний схід від Донецька) чоловік пошкодив автомобіль СММ.
3 січня, перебуваючи в Макіївці, команда Місії бачила двох чоловіків, які, судячи з усього, перебували в стані сп’яніння і стверджували, що вони є членами “ДНР”. Один з них, агресивно висловлюючись, підійшов до спостерігачів. Незабаром після цього члени патруля Місії побачили, як цей чоловік вдарив ногою по пластиковій радіаторній решітці автомобіля СММ, що стояв в 10-15 м від їхньої позиції, завдавши автомобілю незначних пошкоджень. Команда Місії негайно покинула цей район”, – сказано у звіті.

Читайте також:
Бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ на Луганщині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна