Бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ на Луганщині

 

Бойовики “ЛНР” обстріляли безпілотний літальний апарат спостерігачів ОБСЄ на Луганщині.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії, оприлюдненому ввечері 28 листопада.

“…Уранці 27 листопада, перебуваючи за 3,5 км на південний схід від підконтрольного «ЛНР» села Довге (22 км на північний захід від Луганська), члени патруля Місії чули принаймні 100 пострілів зі стрілецької зброї за 500 м на захід від своєї позиції — у районі, де вони здійснювали політ безпілотного літального міні-апарата (БПЛА).
За їхньою оцінкою, постріли було здійснено з позицій «ЛНР» і націлено на БПЛА, однак апарат вдалося успішно приземлити”, – сказано в повідомленні.

“Раніше того ж дня СММ повідомляла Спільний центр з контролю та координації про запланований політ БПЛА у цьому районі. Після інциденту Місія поінформувала про це СЦКК, а також звернулася до Спільного центру із запитом розібратися з цим інцидентом”, – додали в ОБСЄ.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” збили безпілотник ОБСЄ біля Пікуз і двічі затримали спостерігачів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна