Поліція відкрила справу щодо п’яного судді Усатова з Київської області, який вчинив ДТП

 

Поліція почала розслідування дорожно-транспортної пригоди, учасником якої став п’яний суддя  Києв-Святошинського райсуду Київської області Дмитро Усатов.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила співробітник відділу комунікації поліції Києва Ірина Левченко на ФБ-сторінці ГУ Нацполіції Києва.

“Слідчим управлінням київської поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, – зазначила речниця.

“Правоохоронці встановлять механізм автопригоди після проведення судових експертиз та інших слідчих дій”, – додала вона.

Левченко розповіла, що аварія сталася ввечері 2 січня в столиці на вулиці Оборони Києва. Повідомлення про ДТП надійшло близько 22:30.

“У дорожньо-транспортну пригоду потрапили два автомобілі. Водії транспортних засобів госпіталізовані. За показами драгера – один із них був у стані алкогольного сп’яніння”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що відбулося зіткнення автомобілів “Ford Mustang”, який рухався у напрямку автодороги “Київ-Чоп”, та “Renault Duster”, що їхав у напрямку села Білогородка. Внаслідок аварії обидві машини опинилися у кюветі.
Обоє водіїв отримали тілесні ушкодження, на місці події їм надавали допомогу бригади “швидкої”, а потім їх доставили в лікарню.

39-річний мешканець Київської області, водій “Рено”, госпіталізований із попереднім діагнозом “закрита черепно-мозкова травма, підозра не перелом шийного хребта”, а 48-річний киянин – водій “Ford Mustang” – доставлений із закритою черепно-мозковою травмою.

Спецприлад драгер при проходженні освідування показав у жителя столиці 1,52 проміле. До медичного закладу, де перебуває чоловік, викликали бригаду фахівців для проведення аналізу на вміст алкоголю.

Як інформує ФБ-сторінка DTP.kiev.ua, киянин – водій “Форда” – Усатов Дмитро Дмитрович. Він є суддею Києво-Святошинського райсуду.

Як передає канал “112”, він намагався сховатися від поліції та інших водіїв, які зупинилися біля місця ДТП, у машині “швидкої допомоги”.
Медики хотіли вивезти його інкогніто і без освідоцтвування на алкоголь, посилаючись на “лікарську таємницю”. Однак зробити це не вдалося.

В цей час у “Форді” перебував п’яний товариш Усатова.

“Форд” залишався на колесах, тоді як “Рено Дастер” у кюветі перекинувся набік.

Зазначається, що “Форд” належить тещі судді Усатова.

Читайте також:
З 1 січня максимально дозволена швидкість руху в населених пунктах – 50 км/год
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна