Мобільний оператор ОРДО “Фенікс” обіцяє 3G вже з лютого

 

Оператор мобільного зв’язку “Фенікс”, що діє на території ОРДО на базі захоплених потужностей українських операторів, планує з лютого 2018 року надавати мешканцям окупованих територій Донеччини послугу мережі 3G.

Про це 28 грудня заявив на прес-конференції в Донецьку директор компанії-оператора Андрій Рудніченко, передає сайт бойовиків “ДНР” ДАН.

“Ми на даному відрізку часу відкатуємо до досконального значення передачі даних по мережі 3G. І не пізніше лютого в нас з’явиться можливість надавати цю послугу в повному обсязі – тобто в нас буде і швидкісний інтернет, і, звичайно, голосова передача даних”, – сказав Рудніченко.

Він також заявив, що напередодні абоненти “Фенікса” отримали можливість використовувати такий сервіс у тестовому режимі.

25 грудня про початок тестування мережі передачі даних за технологією 3G оголосило так зване “міністерство зв’язку ДНР”.

Як відомо, оператор “Фенікс” був запущений сепаратистами “ДНР” навесні 2016 року напротивагу українським операторам на базі захоплених площ і потужностей “Київ стар”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна