Син Шуфрича отримав вирок за ДТП з каліцтвом

 

Нестор Шуфрич-молодший, який на авто збив людину в Києві на пішохідному переході, отримав вирок суду.

Про це повідомив адвокат постраждалого В’ячеслав Лисенко.

Він розповів, що в четвер, 28 грудня, відбулося останнє засідання в судовому процесі над сином нардепа з “Опоблоку”.

“Вердикт суду: визнати Шуфрича винним в скоєнні правопорушення, призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнити від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік“, – написав адвокат.

“Між сторонами було укладено мирову угоду, в результаті якого Олексію виплатили моральний і матеріальний збиток в розмірі одного мільйона гривень. Так співпало, що саме сьогодні Олексій оформив договір купівлі будинку в Херсоні, звідки родом”, – повідомив Лисенко.

Він зазначив, що за чотири місяці потерпілий пережив кілька операцій, у тому числі на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс.

За його словами, у січні 2018 року Мельниченкові зроблять імплантацію титанової пластини в череп, і “тільки після відновлення від операції можна буде говорити про повернення до звичайного життя”.

“Все лікування оплачує обвинувачений”, – додав він.

Лисенко розповів, що Шуфрич під час суду “повівся людяно”.

“Як представник потерпілого на суді я висловив волю Олексія: покарання має бути мінімальним в межах санкцій ст. 75 КК України”, – написав він.

“Умови, що полегшують вину, обвинувачений виконав. Покарання, яке він отримав, в даній ситуації за законом є максимально суворим”, – написав адвокат.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі у Києві Нестор Несторович Шуфрич – син народного депутата Нестора Шуфрича, перебуваючи за кермом автомобіля марки Bentley, на великій швидкості на пішохідному переході скоїв наїзд на 31-річного Олексія Мельниченка. Постраждалого з численними травмами госпіталізували, він перебував у важкому стані.
У прес-службі депутата стверджували, що Bentley не належить Шуфричу-молодшому, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша-реп-виконавця, який перебував в авто поруч.
Як зазначили у поліції, тест показав, що син Шуфрича на момент скоєння ДТП був тверезий.
Обираючи запобіжний захід, суд відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька.
Також у Шуфрича-молодшого правоохоронці вилучили закордонний паспорт.

Нардеп-підприємець з “Опоблоку” надавав допомогу потерпілому Мельниченку і відправив його за кордон на лікування.

Читайте також:
Син Шуфрича збив перехожого на чужому Bentley. Але від поліції не тікає

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна