Після теракту в Санкт-Петербурзі Путін наказав “ліквідовувати терористів на місці”

 

Вибух, що стався 27 грудня в магазині “Перехрестя” у Санкт-Петербурзі, – це терористичний акт. Про це заявив президент Росії Володимир Путін.

Як повідомляють російські ЗМІ, станом на ранок 28 грудня кількість постраждалих у результаті теракту сягнула 13 осіб.

Вибух стався в камері зберігання магазину, але також зачепив одну з кас – постраждала касирка, яка була найближче до епіцентру вибуху.
Серед поранених одна людина – в тяжкому стані, ще п’ятеро – в стані середньої тяжкості.

Оголосивши, що йдеться саме про теракт, Путін повідомив, що “зовсім недавно Федеральна служба безпеки попередила ще одну спробу теракту”. І заявив, що дав вказівку при загрозі життю співробітників правоохоронних органів не брати терористів у полон і “ліквідовувати їх на місці”.

Як передає УНІАН, про це президент РФ сказав на зустрічі з офіцерами, які воювали в Сирії%

“До речі, вчора дав вказівку директору Федеральної служби безпеки при роботі з цими бандитами, при їх затриманні діяти, зрозуміло, лише в рамках закону, але при загрозі життю та здоров’ю наших співробітників і наших офіцерів діяти рішуче, в полон нікого не брати, ліквідовувати бандитів на місці”.

Читайте також:
У Москві автобус в’їхав у підземний перехід, п’ятеро загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна