“Ялинка з родзинкою”: в РФ екс-військовий використав гранату як новорічну іграшку, стався вибух

 

Аркадій Бабченко
російський військовий журналіст

(FB)

В одній з квартир Сестрорецька (місто у складі Курортного району Санкт-Петербурга, РФ. – Н) кіт підірвав гранату на ялинці.

За словами дільничного, в квартирі, в якій сталася катастрофа місцевого масштабу, проживала сім’я Андрія Довгаля, колишнього військового.

У момент вибуху в квартирі нікого не було. Жертв серед сусідів немає. Вибухотехніки, які працювали на місці трагедії, повідомили про знахідку – чеку від гранати.

Наш спеціальний кореспондент Олександр Філіппов зв’язався з колишнім однокласником Андрія Довгаля Валерієм Старовойтовим і дізнався, що з року в рік ялинку в цій квартирі прикрашали в армійських традиціях: на верхні гілки підвішували гранату.

Кажуть, що господар називав свою ялинку “деревом з родзинкою”.

“У Андрія абсолютно божевільний кіт. Не пам’ятаю скільки разів ми його ловили за спробами звалити ялинку. Не здивуюся, якщо в цей раз його «диверсійна підривна» діяльність вдалася на славу. До речі, про Барсика нічого не чути“.

Визнаю свою поразку і йду з фейлетоністів. Ніколи, ніколи моєму слабкому розуму не придумати такого. Навіть у найбільш укурених фантазіях.

Паланік, Кафка і Пелевін плачуть у куточку.

Я ж кажу, “ДНР” від моря і до моря.

З прийдешнім.

Читайте також:
Сварка в гуртожитку Запоріжжя: двоє загиблих від вибуху гранати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна