Трилер під Миколаєвом: грабіжник з гранатою тікав на поліцейському авто і був знищений. ВІДЕО

 

Пізно ввечері, в неділю, 17 грудня, на трасі між Миколаєвом і Херсоном правоохоронці розстріляли грабіжника, який влаштував погоню на патрульній машині і підірвав бойову гранату.

Як повідомляє миколаївське видання 0512, в Херсоні невідомий чоловік на білому автомобілі Geely скоїв грабіж. Інформацію про це за орієнтуванням відразу ж отримали в поліції.
Після злочину чоловік попрямував на автомобілі в бік Миколаєва, але на виїзді з Херсона був зупинений на посту поліції. Вийшовши з автомобіля, чоловік дістав бойову гранату і почав погрожувати підірвати її. На посту, окрім правоохоронців, перебували інші люди, тому поліцейські прийняли рішення не ризикувати їхнім життям і не робити спроб знешкодити злочинця.

“Скориставшись ситуацією, чоловік сів в автомобіль патрульної поліції “Toyota Prius” і почав рухатися у бік Миколаєва. Завдяки злагодженим діям поліції автомобіль злочинця за допомогою фури був заблокований на трасі між селами Посад-Покровське та Шевченкове. Але злочинець все ж спробував об’їхати перешкоду, при цьому не впорався з керуванням і вилетів у кювет. Вийшовши з машини, він почав погрожувати поліцейським гранатою і висмикнув чеку. Поліцейські прийняли рішення відкрити вогонь для запобігання подальших загроз. Після цього чоловік впав, граната випала в нього з рук і вибухнула”, – повідомляє видання.

Відео 18+ (містить зображення вбитого):

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна