Путін нарешті оголосив про намір балотуватися на виборах-2018

 

Президент РФ Володимир Путін заявив про намір балотуватися на четвертий термін на виборах у 2018 році.
Як передають російські ЗМІ, про це він сказав на зустрічі в Нижньому Новгороді в ході зустрічі з працівниками заводу ГАЗ у середу, 6 грудня.

“Я висуватиму свою кандидатуру на посаду президента Російської Федерації”, – сказав Путін.

Як відомо, колишній голова ФСБ Володимир Путін перші два терміни по чотири роки правив Росією у 2000-2008 роках, із 2008-го по 2012 рік обіймав посаду прем’єр-міністра, де-факто керуючи країною, а з 2012 року, після внесення змін до конституції РФ, був знову обраний вже на шість років.

Чергові вибори президента Росії відбудуться 18 березня 2018 року – в четверту річницю анексії українського Криму. Виборча кампанія має стартувати в грудні 2017 року.
Про свої наміри балотуватися заявили також Володимир Жириновський, Григорій Явлінський, Олексій Навальний, Сергій Полонський, Максим Сурайкін, Ксенія Собчак та деякі ще менш відомі діячі.
Рейтинг жодного з кандидатів не заважає Путіну набрати 75-80% голосів уже в першому турі.

Читайте також:
Ксенія Собчак іде в президенти РФ: кремлівський спойлер
для торпедування Навального

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна