У Харкові чоловік помер перед обшуком НАБУ в справі “Укрзалізниці”

 

У Харкові чоловік помер після того, як детективи Національного антикорупційного бюро прибули на підприємство для проведення слідчих дій.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

“З глибоким жалем повідомляємо, що сьогодні, близько 10:30, перед початком проведення слідчих дій, у Харкові помер чоловік 1966 року народження. Причина смерті наразі невідома”, — йдеться у заяві, поширеній 29 листопада.

За кілька хвилин до цього детективи НАБУ прибули за адресою реєстрації підприємств з метою “проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати коштів філією «Укрзалізниці»”.

“Зайшовши до приміщення, працівники НАБУ представилися, повідомили мету візиту та готувалися зачитати ухвалу суду, якою були санкціоновані слідчі дії, коли чоловік, ймовірно працівник одного з підприємств, знепритомнів”, – ідеться в повідомленні.

Співробітники офісу викликали швидку та намагалися надати йому першу допомогу. Але медики, які прибули на місце події, констатували смерть.

На місце події прибула оперативна група поліції, слідчі дії НАБУ призупинено.

“Національне антикорупційне бюро вживатиме всіх заходів для швидкого та неупередженого розслідування цієї трагічної події”, – запевнили в НАБУ, висловивши співчуття рідним та близьким померлого.

Читайте також:

НАБУ затримало екс-директора “Укрзалізничпостачу”, який завдав збитків на 20 млн.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна