Стали відомі імена десантників 95-ї бригади, які загинули під Верхньоторецьким. ФОТО

 

Стали відомі імена двох військовослужбовців ЗС України, які загинули 25 листопада на Донеччині, поблизу смт Верхньоторецьке Ясинуватського району. Це Максим Перепелиця та Дмитро Литвинчук, обидва – з 95-ї десантно-штурмової бригади (Житомир).

Максим Перепелиця

Максимові Олеговичу Перепелиці було 26 років. Молодший сержант роти снайперів три дні не дожив до свого дня народження (народився 28 листопада 1990 року в селі Давидівка Хорошівського району на Житомирщині).  Закінчив Давидівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, 2013 року мешкав у Житомирі. З 2014 року пішов до війська. Служив на контракті, на посаді снайпера.
Неодружений. Залишились батьки та сестра, інформує “Житомир.life”.

Товариш по службі Артур розповів про Максима: “Він був справжнім патріотом своєї країни. Він завжди у всьому бачив позитив та сподівався на краще. В АТО він поїхав не перший раз. Він хороший брат і син, який був надійною опорою для своєї родини. Він – справжній друг, який в будь – який момент був готовий прийти на допомогу”.

Дмитро Литвинчук

Другий загиблий – сержант Дмитро Юрійович Литвинчук, 1992 року народження, 2-й десантно-штурмовий батальйон 95 одшбр. Уродженець села Крученця Черняхівського району Житомирської області.

Повідомляється, що життя воїна обірвала куля ворожого снайпера.

Нагадаємо, “Новинарня” встановила імена полоненого та чотирьох загиблих військових 16 омпб під Кримським.

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна