Доба АТО: двоє загиблих під Верхньоторецьким, четверо поранених і травмованих

 

Двоє військових загинули, двоє – були поранені, ще двоє армійців отримали бойові травми.
Як передає “Новинарня“, про такі бойові втрати за підсумками минулої доби, 25 листопада, інформує прес-центр штабу АТО.

“Загалом, за минулу добу, по усій лінії зіткнення зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У відповідь українські військовослужбовці сім разів придушували вогневу активність окупанта”, – сказано у зведенні.

У штабі зазначили, що минулої доби підтримувані Росією бойовики продовжували обстріли позицій Збройних сил України, зокрема й із озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями.

На Луганському напрямку із 82-мм мінометів і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках смт Новолуганське, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Зі стрілецької зброї противник турбував оборонців Станиці Луганської та Кримського.

На Донецькому напрямку російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського і шахти “Бутівка”. Застосовуючи піхотне озброєння, бандформування порушували перемир’я у передмісті Авдіївки.

Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, ворог також застосовував заборонені Мінськом види озброєння.

“З метою провокаційних звинувачень сил АТО вони також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною”, – зазначено у зведенні.

ОНОВЛЕНО. На брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник назвав місця бойових втрат суботи.

“В результаті ворожих обстрілів під Верхньоторецьким двоє наших бійців загинули, іще двох було поранено. Стан одного з них важкий. Також двоє військових зазнали бойових травм, а саме – під Верхньоторецьким і Водяним”, – повідомив полковник Мотузяник.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна