“Юридична сотня” закликає Раду виділити хоч півдня на закони для АТОвців

 

Громадська організація “Юридична сотня” закликає Верховну Раду виділити півдня, щоб ухвалити важливі для учасників АТО законопроекти.

“Вони допоможуть процедурі ідентифікації загиблих, матеріально підтримають бійців та їх родини, приберуть гендерну нерівність між чоловіками і жінками в армії, дадуть можливість отримати вищу освіту учасникам бойових дій”, – ідеться у зверненні “Юрсотні”.

“Фактично депутати ігнорують ці необхідні зміни уже декілька років, а щоб проголосувати за них, їм потрібно не більш ніж півдня”, – зазначають громадські активісти.

“Юридична сотня” створила інфографіку, щоб показати, по які саме проекти йдеться:

Варто зазначити, що подібну кампанію – із закликом до ВР виділити тиждень на системний розгляд законопроектів для АТОвців – “Юридична сотня” проводила у вересні, але бажаних результатів вона не принесла.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна