Посол Британії Джудіт Гоф відвідала звільнені міста Донеччини

 

Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф відвідала з робочим візитом Слов’янськ та Краматорськ.
Про це повідомляє прес-центр штабу АТО 18 листопада.

Під час візиту Джудіт Гоф зустрілася з військовослужбовцями однієї із частин десантно-штурмових військ ЗСУ, які захищали та утримували позиції біля цих міст на початку вторгнення російсько-окупаційних військ на територію України.
Захисники України поінформували пані Джудіт Гоф про події, учасниками яких вони були під час визволення міст України у 2014 році, зокрема Слов’янська.

“Українською стороною було виловлено вдячність за підтримку, яку надає Великобританія розвиткові системи підготовки військовослужбовців Збройних Сил України через навчання та тренінги, особливо з тактичної медицини, що значно підвищило спроможності підрозділів, які виконують завдання в районі проведення АТО”, – йдеться в повіомленні.

У свою чергу Джудіт Гоф зазначила, що “кожний робочий візит на Схід України дає можливість краще побачити та усвідомити процеси та ситуацію на Донбасі”.

Також посол Британії віддала шану полеглим за Україну воїнам біля меморіалу, зведеного неподалік Слов’янська.

Читайте також:
Зону АТО відвідала делегація американських військових

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна