Як в Одесі зірвали концерт “кримнашиста” Райкіна. ВІДЕО

 

Група правих активістів в Одесі увірвалася в академічний український музично-драматичний театр ім. Василька та зірвала концерт російського артиста Костянтина Райкіна.

Трансляцію зриву концерту у “Фейсбуці” вів екс-голова одеського відділення “Правого сектора” Сергій Стерненко.

Підставою для протесту став той факт, що Райкін у 2014 році привітав окупацію та анексію Криму Росією.

“В Одесі зірвано концерт кримнашиста Райкіна”, – прозвітував Стерненко.

На відео видно, що глядачі кричать активістам “ганьба” та намагаються повернути артиста на сцену. Поліція намагалася вгамувати протестувальників.

Стерненко розповів, що до цього Райкін спокійно виступив у Києві, але в Одесі його концерт заблокували “чемні небайдужі громадяни” – представники “Свободи”, “Сокола”, “ДІЇ Яроша” і ще багато однодумців.

“Наприкінці він вийшов сказати прощальне слово в оточенні поліції, “Беркута”, які охорняли його від “злих фашистів”, і на цьому все закінчилося. Квіти йому подарував генерал МВС Катеринчук, який раніше очолював управління в Одеській області”, – розповів Стерненко.

Сергій Стерненко виклав відео, де показано, як активісти скандують “Крим – Україна!” під час прощальних слів Костянтина Райкіна на сцені.

Активіст заявив, що наступним недопущеним до виступу в Одесі артистом буде Макс Барських, який днями отримав музичну нагороду в Москві і є “пособником окупантів”.

Нагадаємо, раніше під тиском громадськості в залі для концерту Райкіна відмовили в Дніпрі.

Читайте також:
Тепер російські артисти гастролюватимуть в Україні лише з дозволу СБУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна