Під Маріуполем на міні підірвався автомобіль поліції. Є жертви

У Донецькій області, біля селища міського типу Талаківка (підпорядковане Кальміуській райраді міста Маріуполь) на протитанковій міні підірвався автомобіль поліції.
Один поліцейський загинув, двоє госпіталізовані з пораненнями.

Як передає “Новинарня,”, про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

“На Донеччині в районі селища Гнутове на противотанковій міні, закладеній ДРГ бойовиків, підірвався службовий автомобіль поліції, що їхав по автодорозі Талаківка-Гнутове”, – написав він.

За словами Аброськіна, від поранень загинув майор поліції 1981 р.н.

У свою чергу голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що маріупольський патруль їхав на виклик.

“Ще вчора цієї міни там не було, бо наші військові вільно пересувались на цій ділянці. Зараз вибухотехніки виявили поряд ще одну замасковану міну”, – написав він у соцмережі.

“В одного з поранених сьогодні день народження. Дай Боже, другий день народження, але про це зарано. Лікарі та Бог визначать…” – додав Князєв.

Читайте також:
У шпиталі помер нацгвардієць, який підірвався з майором Сиротенком
під Мар’їнкою
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна