З початку доби загинув один воїн сил АТО, ще один поранений

 

З початку доби 8 листопада в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще один – отримав поранення.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“Сьогодні від опівночі в районі проведення АТО обстановка й надалі залишалася напруженою… Неподалік Донецька окупанти випустили щонайменше 16 мін калібру 82-міліметри по оборонцях Авдіївки та Пісків. Крім того, озброєння БПМ ворог застосовував біля Зайцевого. А близько опівдня внаслідок вогневого протистояння з противником отримав смертельне поранення один наш військовослужбовець”, – сказано в повідомленні.

На Луганському напрямку під вогнем зі 120-міліметрових мінометів опинилися укріплення сил АТО на околицях села Кримське. Також двічі під обстріли загарбників потрапили підступи до Трьохізбенки.
Близько 10-ї години ранку в результаті вогневої провокації із застосуванням гранатометів отримав поранення боєць Збройних сил України.

На Приморському напрямку бойовики застосовували протитанковий гранатомет біля Новотроїцького, а озброєння БМП – неподалік Водяного.

“Загалом від початку доби незаконні збройні формування 10 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО шість разів вогнем із піхотного озброєння примушували ворога до миру”, – сказано у звіті штабу.

Читайте також:
АТО: кількість секторів скорочено до двох, змінено командувача

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна