Відеокамера зафіксувала, як екс-міністр та його супутник стали жертвами кишенькових злодіїв

 

Колишній міністр економіки України, екс-нардеп від Блоку Тимошенко Сергій Терьохін та його друг стали жертвами пограбування під час зустрічі в кав’ярні у центрі Києва.

Як передає “Новинарня“, здобиччю двох грабіжників кавказької зовнішності стали 6,5 тисячі гривень.

Кражіка сталася в кафе Paul на вулиці Ярославів Вал у вівторок, 7 листопада.

Терьохін і його співрозмовник сиділи за столом, при цьому куртка з грішми висіла на стільці поруч.
Один зі зловмисників, прикривши собі руку плащем, в ході розмови зі спільником наблизився до стільця з курткою і ногою посунув його до себе.
Захоплений застільною бесідою Терьохін нічого не помітив, його друг – також. Коли стілець був достатньо близько, злодій непомітно нахилився, витягнув цінні речі з кишені чужої куртки та одразу пішов.

“Слава Богу, не викрали картки та інше. Ми попросили у менеджера закладу записи відеокамер, поліцію не викликали”, – розповів політик у коментарі ТСН.

Терьохін зазначив, що сам передав для публікації відео з камер спостереження, щоб застерегти співвітчизників від “умільців”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна