Після розголосу в соцмережах у київському ресторані демонтували інсталяцію з “цвинтарем”

 

У київському ресторані Holy Chick прибрали інсталяцію до Хелловіну, яка обурила користувачів соцмереж.

Про це повідомила журналістка Наталія Нагорна, яка однією з перших написала про те, що біля ресторану з’явилися хрести (ніби могили), а поряд – табличка: “Не всі курки повернулися зі спецзавдання” (заклад спеціалізується на стравах із курятини).

“Про війну в Україні знають у закладі Holy Chick (адреса: Київ, Шота Руставелі 16а)? Треба бути відірваним від реальності, щоб продукувати такий гумор у країні, де майже щотижня приїжджає труна з війни”, – обурився з цього приводу юрист, ветеран АТО Масі Найєм.

Дописи Нагорної та Найєма поширили багато користувачів, які в коментарях обіцяли “нізащо не відвідувати це кафе до кінця війни”, закликали власників “увімкнути мозок” або й узагалі закликали “спалити цей заклад”.

Невдовзі Нагорна написала, що хрести й табличку прибрано.

“Мені дзвонив власник ресторану. Менеджера-автора-креативу звільнено. Просять вибачення. Нікого не хотіли образити. Власник за кордоном. Каже, підлеглі «перестаралися»”, – повідомила журналістка.

Такий вигляд мала тераса ресторану вранці 27 жовтня:

А так вона виглядає після скандалу в соцмережах:

Читайте також:
5 полеглих героїв вересня – поіменно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна