У Харкові молодик відкрив стрілянину з балкона, його вирахувала поліція

 

Студент у Харкові влаштував стрілянину з пістолета з балкона багатоповерхового будинку. Відеозапис такої розваги він виклав у соцмережу.

Про це повідомила в ефірі телеканалу “112 Україна” речниця ГУ Нацполіції в Харківській області Олена Баранник.

За її словами, ніхто з мешканців міста не постраждав.

Прес-секретар розповіла, що о 12:20 до Київського райвідділу поліції Харкова надійшла заява про стрілянину. Крім того, під час моніторингу соцмереж та ЗМІ поліція знайшла відео цієї витівки.

Відео стрілянини у “Фейсбуці” оприлюднив користувач Роман Пелех.

Поліція вирахувала місцезнаходження чотирьох молодиків, один із яких стріляв, та за адресою цього помешкання виїхала слідчо-оперативна група.

“Був проведений поквартирний обхід багатоповерхівки, де це сталося, і таким чином було вирахувано квартиру, де і знайшли цих чотирьох молодих людей”, – розповіла речниця.

За фактом події порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосування вогнепальної зброї).

Як зазначила Олена Баранник, наразі зброя кваліфікується як “предмет, схожий на пістолет”, його направили на експертизу.

Голова прес-служби зазначила, що за такі “розваги” молоді люди можуть отримати від 3 до 7 років тюрми.

Як повідомляє харківське видання “Город Х”, стрілянину влаштували по вулиці Пушкінська, 54 в Київському районі Харкова.

Цей молодик – під ніком tvorok.druzhbi в Інстаграмі – не перший раз викладає фото- й відеоматеріали, на яких він зображений зі зброєю. Наприклад, 10 жовтня він опублікував фотографію з пістолетом під деканатом у Харківському національному університеті ім. Каразіна.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна