Поранений “звір” Мосійчук: Впевнений, що слід московський, а виконавці українські

 

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук дав перший коментар вибух під каналом “Еспресо” ввечері 25 жовтня, внаслідок якого загинули двоє людей, зокрема його охоронець Руслан Кушнір.

“Скоївши цей замах, зловмисники поранили не просто народного депутата Мосійчука, вони поранили звіра. Для них було б краще щоб я помер. Бо тепер я не зупинюсь не перед чим: особисто вестиму слідство і виноситиму вирок в цій справі. Наразі не можу розкрити всі деталі замаху на мене. Впевнений в тому, що слід [замаху] московський, а виконавці українські”, – наголосив нардеп.

“Я залишився живий лише завдяки моєму загиблому охоронцю Руслану – він штовхнув мене на землю в момент направленого вибуху. Мене охоплює несамовитий біль за нього, за його родину. Я докладатиму всіх зусиль щоб допомогти його сім’ї, знайти і покарати винних в загибелі”, – ідеться в дописі на сторінці Мосійчука у “Фейсбуці”.

“Руслан – колишній співробітник “Беркуту”, що після Революції гідності пройшов переатестацію і служив у спецпідрозділі МВС. Життя не чорно-біле: так склалось, що українського націоналіста, “фашиста”, як дехто мене називає, врятував саме “беркутівець”. Це знак того, що українці повинні єднатись перед обличчям спільного ворога, а не шукати ворогів один в одному”, – заявив Мосійчук у коментарі журналістам.

“Як тільки дозволять лікарі – дам всі пояснення правоохоронцям”, – додав він.

Більше подробиць – у “Новинарні“:
Вибух під каналом “Еспресо”: двоє загиблих, троє поранених,
інфаркт у журналістки. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна