На кордоні з Польщею збудують п’ять нових пунктів пропуску

 

Один будується і чотири нові пункти пропуску планується побудувати на кордоні України з Польщею.

Як передає УНІАН, про це сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій під час спільних зі спікером Сейму Польщі Мареком Кухцінським відвідин місця будівництва прикордонного КПП “Мальховіце-Нижанковичі” (Львівська область – Підкарпатське воєводство).

“Ми сьогодні домовилися, що наступним етапом нашого проїзду будуть наступні чотири пункти пропуску, які ми визначаємо як наступний етап нашої роботи”, – сказав Парубій.

Він пояснив, що йдеться про один пункт пропуску на Закарпатті – “Лубня-Волосате” (Великоберезнянський район – Підкарпатське воєводство), ще два – на Львівщині – “Лопушанка – Міхновець” і “Боберка – Смольник” (обидва Турківський район – Підкарпатське воєводство), а також один перехід на Волині – “Адамчуки – Збереже” (Шацький район – Люблінське воєводство).

“Ми зробимо все можливе, щоб ми цю амбітну програму змогли чимшвидше реалізувати. І я впевнений, це налагодить це більші і кращі відносини між Україною і Польщею”, – додав голова ВР.

Читайте також:
Польща хоче збудувати паркан на кордоні з Україною. Для захисту від свиней

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.