Сили АТО вирахували військового, який поїхав додому й опинився у російських прикордонників

 

Штаб АТО повідомляє, що проведено перевірку інформації щодо затримання російськими прикордонниками українського громадянина, який нібито намагався перейти кордон на Луганському напрямку та представився як військовослужбовець Збройних сил України.

“Попередньо встановлено, що 6 жовтня військовослужбовець одного з підрозділів, який зараз дислокується в районі проведення АТО, без оформлення необхідних документів на убуття з військової частини, з усного дозволу командира виїхав додому за сімейними обставинами”, – йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, оприлюдненому в ніч на 11 жовтня.

Зазначається, що Військова служба правопорядку проводить службове розслідування за фактом “самовільного залишення військової частини військовослужбовцем”.
Також вживаються заходи щодо розшуку та з’ясування його місцезнаходження.

Як інформувала “Новинарня“, 9 жовтня прикордонники ФСБ Росії заявили, нібито затримали за порушення кордону на Луганщині особу, котра назвалася військовослужбовцем ЗС України.
У штабі АТО взяли час для перевірки цього повідомлення прикордонного управління ФСБ РФ у Бєлгородській та Воронезькій областях.

Читайте також:
Українських прикордонників затримали на консультативній зустрічі
з росіянами, – голова ДПСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна