Напередодні зустрічі Волкера і Суркова: на Донбасі менше десятка обстрілів, один поранений. КАРТА АТО

 

Минулої доби, 6 жовтня, внаслідок бойових дій у зоні АТО жоден український військовий не загинув, один – отримав поранення внаслідок ворожого обстрілу у Верхньоторецькому.
Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко.

На Маріупольському напрямку сталося кілька перестрілок між бойовиками і українськими військовими  у Водяному та Широкиному, кожна з них тривала близько 20 хвилин. У Широкиному ворог застосовував міномет, при цьому було випущено шість мін, розповів Лисенко.

На Донецькому напрямку бойовики здійснили по одному обстрілу у Верхньоторецькому, Авдіївці та на позиції шахта “Бутівка”. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

На Луганському напрямку бойовики здійснили два обстріли у Кримському. “Перший з них був коротким, другий тривав майже дві години. В обох випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь. Ще один ворожий обстріл стався у Золотому”, – повідомив речник Міноборони з питань АТО.

Раніше прес-центр штабу АТО інформував, що за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 9 разів порушили перемир’я. Українські військові 7 разів відповідали ворогу, використовуючи “весь спектр зброї не забороненої мирними домовленостями”.

Як відомо, на 7 жовтня призначено зустріч у Белграді з питань Донбасу спецпредставника США Курта Волкера і помічника президента РФ Владислава Суркова.

Читайте також:
За тиждень на Донбасі загинули 7 бойовиків,
місцеві мешканці готуються до протестів, – ІС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна