Відомий актор із фільму “Таксі” прибув до Криму по премію, визнавши порушення закону України

 

Французький актор Самі Насері, відомий за роллю у кінофраншизі “Таксі”, прибув через Росію на територію окупованого Криму.

В аеропорту Севастополя артист зробив заяву, з якої випливає, що він усвідомлює порушення законодавства України про перетин державного кордону.

“Я не боюся санкцій, люблю Росію і вашу країну, тому я тут сьогодні”, – сказав Насері, якого цитує агенція ТАСС в ніч на 30 вересня.

Актор додав, що вилетів з Франції рано вранці, але дорога була довга і він тільки пізно вночі зміг прибути до Криму.

“Я літаю швидше на таксі, ніж на літаку”, – пожартував 56-річний француз.

Як відомо, Насері приїхав на окупований Росією півострів, щоб взяти участь у так званому “Форумі миру”, який відбудеться 1 жовтня в Ялті.
Планується, що актор також візьме участь у нагородженні кримських таксистів у Ялті, а потім відвідає малолітніх правопорушників в СІЗО Сімферополя.

IV Міжнародний щорічний “Форум миру” у Криму проводить Російський фонд підтримки, розвитку та пропаганди ідей миру “Миротворець” за підтримки підконтрольного РФ міністерства культури Криму. Захід декларує об’єднання “для підтримки мирних процесів і ініціатив” громадських діячів, політиків, акторів театру і кіно, музикантів, бізнесменів, спортсменів тощо.

Організатори анонсують участь у форумі представників Бельгії, Болгарії, Ізраїлю, Норвегії, Росії, Туреччини, ФРН та Франції, а також урочисте вручення міжнародної премії “Миротворець”. Самі Насері є одним із її “номінантів”.

Актор уславився завдяки головній ролі в серії фільмів “Таксі” Люка Бессона (1998-2007). Однак із 2000 року Насері регулярно фігурує в повідомленнях ЗМІ як порушник закону, хуліган і розбишака, який кілька разів був засуджений, відбував ув’язнення та інші покарання.
Самі карався за нанесення побоїв і ножових ран, образи поліцейських, замахи, водіння авто в стані алкогольного спяніння, що спричинило наїзди на людей тощо.
У травні 2016 року його затримала поліція в Канні з українським водійським посвідченням.

Читайте також:
Поцілувавши “зеленого чоловічка”, французький депутат заявив,
що Європа визнає Крим російським через рік.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна