Заступника директора Львівського бронетанкового оштрафували за корупцію

 

На Львівщині правоохоронці наклали штраф за корупційне адмінпорушення на заступника директора ДП “Львівський бронетанковий завод”, передає “Галінфо”.

Повідомляється, що військова прокуратура Західного регіону України після ретельного вивчення додержання службовими особами ДП “Львівський бронетанковий завод” вимог закону “Про засади запобігання і протидії корупції”, виявила, що заступник директора з безпеки держпідприємства придбав 1 липня 2017 року автомобіль марки “Рено Меган”, вартість якого перевищила 117 тис. грн. Відповідно, впродовж 10 діб він мав про це повідомити НАЗК.

“Тим не менше, прозвітував про нове придбання аж через місяць. Отож, днями Сихівський районний суд м. Львова визнав посадовця винним у вчиненні корупційного адмінправопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП та наклав на нього стягнення у виді 1700 гривень штрафу”, – сказав військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

Сихівський районний суд м. Львова визнав посадовця винним у вчиненні корупційного адмінправопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП та наклав на нього стягнення у виді 1700 гривень штрафу.

Як повідомляла “Новинарня“, в липні НАБУ провела затримання директора й інших посадовців Львівського бронетанкового. Згодом директора випустили під заставу.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна