ГПУ провела обшуки в заступника міністра соцполітики Привалова

 

Генеральна прокуратура та Національна поліція провели обшуки в заступника міністра соціальної політики й посадовців Мінсоцу у справі про зловживання владою і службовим становищем.
Про це ГПУ повідомила в четвер, 28 вересня.

За даними агенції “Українські новини”, йдеться про заступника міністра Олександра Привалова.

Чиновників підозрюють у сприянні керівникам компаній у здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків та обов’язкових платежів у державний бюджет.
Також відкрито провадження за фактом розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей і соціально незахищених категорій населення.

Як відомо, Кабмін призначив Привалова заступником міністра соцполітики 10 березня 2017 року. До цього він був завідувачем сектором із питань запобігання та виявлення корупції в тому ж Міністерстві соцполітики.

Читайте також:
Мінсоц виділив 9,5 млн. на псевдоветеранські “ГОшки”.
Те саме буде і в другому півріччі. ДОКУМЕНТ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна