Евакуйовані після пожежі на Калинівському арсеналі вже повернулися в домівки

 

У Вінницькій облдержадміністрації заявляють, що всі місцеві жителі, евакуйовані через вибухи на військових складах поблизу Калинівки, до вечора 28 вересня повернулися до своїх домівок, окрім хворих із Калинівської районної лікарні.

Як повідомляє прес-служба ОДА, в населених пунктах навколо 48-го арсеналу пoчали вiднoвлювати eнeргo-, газопостачання та зв’язок.

Перед цим в уряді заявили про завершення очистки від вибухонебезпечних предметів населених пунктів поблизу складу боєприпасів у Калинівському районі.

ДСНС у зведенні на 18:30 інформує, що відновлено рух автотранспорту на автодорозі Житомир–Могилів-Подільський; залізничного транспорту на перегоні Сосонка–Калинівка Південно-Західної залізниці.
Залишається закритим рух повітряного транспорту в радіусі 40 кілометрів від міста Калинівка.

Загиблих внаслідок надзвичайної ситуації не зареєстровано. Як і раніше, повідомляється про двох травмованих, а також ліквідоване загоряння семи будинків і споруд.

Читайте також:
Турчинов слідом за “Народним фронтом” вимагає
відповідальності Муженка за Калинівку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна