Доба АТО: 15 обстрілів, один поранений

 

Один український захисник отримав поранення у результаті бойових дій на сході за добу 26 вересня. За цей час незаконні збройні формування 15 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, зокрема 12 – після 18:00. Під час 12 обстрілів бійці АТО симетрично відповідали ворогу, повідомляє прес-центр штабу операції.

На Донецькому напрямку бойовики зранку відкривали вогонь з протитанкового гранатомета по українських укріпленнях поблизу шахти “Бутівка”. Близько 15:00 ворог майже годину бив з гранатомета і стрілецької зброї на підступах до Авдіївки.

Біля 18:00 противник тричі обстріляв околиці Авдіївки з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські захисники вогнем у відповідь жорстко припиняли активність ворога.
У результаті цього протистояння, близько 18-ї години, отримав поранення один військовослужбовець. Зараз постраждалий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров’я задовільний, зазначають у штабі.
Крім того, наприкінці доби під гранатометними обстрілами опинились наші укріплення біля Кам’янки та шахти “Бутівка”.

На Приморському напрямку противник з початку доби застосовував озброєння БМП, різні видів гранатометів та стрілецьку зброю поблизу Водяного. Після 18:00 – гранатомети на підступах до Мар’їнки, великокаліберні кулемети біля Широкиного, а з озброєння БМП бив у районі Гнутового.

На Луганському напрямку проросійські найманці двічі зі стрілецької зброї відкривали вогонь неподалік Кримського.

Читайте також:
Бойовики припинили охороняти базу СММ ОБСЄ в Горлівці. УС СЦКК засуджує

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна