Канали “ДНР” показали сюжети з неушкодженим Тимофєєвим

 

Підконтрольні угрупованню “ДНР” телеканали ввечері 23 вересня випустили сюжети за участю неушкодженого “міністра доходів і зборів ДНР” Олександра Тимофєєва, на якого вранці, за повідомленнями ЗМІ, було скоєно замах.

Так, вийшов сюжет “Оплот ТВ” із Тимофєєвим про тепличне господарство в Донецьку. Канал датував відео 23 вересня, передають “Новости Донбасса”, пов’язавши вирощування овочів із замахом на “республіканського міністра”.

“Донецька народна республіка повністю забезпечує себе продуктами сільського господарства… Така позиція неприйнятна для офіційного Києва, представники якого усіма силами намагаються зашкодити становленню нової незалежної держави”, – сказано в сюжеті.

Скріншот

Стверджується, що Тимофєєва намагалася вбити “диверсійна група, підконтрольна Києву”.

У кінці обох сюжетів про теплиці “міністр” прокоментував інформацію про замах на нього. Тимофєєв звинуватив у трагедії українську сторону.

Як інформувала “Новинарня, вранці 23 вересня в Донецьку підірвали авто з одним із ватажків “ДНР”, “головним рейдером республіки” Олександром Тимофєєвим на прізвисько Саша Ташкент. Інформація про стан його здоров’я різнилася: були повідомлення як про важкий стан, так і про те, що він живий і здоровий.

У Донецьку заявили про затримання шістьох підозрюваних в організації замаху та їх причетність до Головного управління розвідки Міноборони України.

Група “Інформаційний спротив” зробила висновок, що замах на Тимофєєва інспіровано ним самим для уникнення відповідальності.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.