На відміну від Штепи, Єфремову суд продовжив арешт ще на два місяці

 

Старобільський райсуд Луганської області продовжив термін тримання під вартою Олександра Єфремова, екс-голови парламентської фракції Партії регіонів, ще на 60 днів, до 20 листопада.
Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Олександр Пелих в п’ятницю, 22 вересня, повідомляє “Радіо Свобода”.

Арешт продовжили на вимогу прокурора.

“Суд вважає необхідним продовжити термін тримання під вартою Єфремова на 60 днів, а саме до 20 листопада 2017 року включно”, – заявив Пелих.

Суддя також наголосив, що запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, особистої поруки, домашнього арешту, застави не може бути застосований до осіб, які підозрюються або обвинувачуються за деякими з інкримінованих Єфремову статей Кримінального кодексу.

Нагадаємо, цього тижня суд у Харкові відпустив під домашній арешт обвинувачену в сепаратизму екс-мера Слов’янська Нелю Штепу.

Як повідомляла “Новинарня“, зараз Єфремов, який є також екс-головою Луганської ОДА, перебуває в Старобільському СІЗО на Луганщині; його судять у цьому місті.

Олександра Єфремова затримали 30 липня 2016 року за підозрою у причетності до створення та діяльності угруповання “ЛНР”, дій із метою зміни меж території України та заволодіння майном “Луганськвугілля”. Також ккс-“регіонала” звинувачують у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).
Сам Єфремов усі звинувачення на свою адресу відкидає.

Журналісти показали камеру, в якій перебуває Єфремов.

Читайте також:
Єфремова вперше в України звільнили на час суду з “клітки”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна