Суд над Єфремовим перенесли на березень

 

Апеляційний суд Києва переніс засідання у справі екс-голови фракції Партії регіонів у ВР Олександра Єфремова на 15 березня. Про це повідомляє телеканал “112 Україна“.

Зазначається, що захист намагався оскаржити перший арешт Єфремова. Однак адвокатам відмовили, оскільки строк оскарження закінчився кілька місяців тому.

Прокурори вважають проведення засідання недоцільним, адже Єфремову після першого обрання запобіжного заходу вже чотири рази продовжували арешт. Таким чином, екс-“регіонал” буде перебуватиме під арештом до 17 березня.

Крім цього, суд задовольнив клопотання адвокатів, які вимагали, щоб прокурори надали оригінали документів, оскільки, за їхніми словами, в документах немає доказів злочинів.

Як повідомляла “Новинарня“, зараз Єфремов, який є також екс-головою Луганської ОДА, перебуває в Старобільському СІЗО на Луганщині; його судять у цьому місті. 17 січня 2017 року Старобільський суд продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 17 березня.

Читайте також:
Єфремова вперше в України звільнили на час суду з “клітки”

Як писала “Новинарня“, раніше цього ж дня один з адвокатів Єфремова повідомив, що колишньому очільнику фракції Партії регіонів у Верховній Раді та його адвокатам вручили обвинувальний акт.

Олександра Єфремова затримали 30 липня 2016 року за підозрою у причетності до створення та діяльності угруповання “ЛНР”, дій із метою зміни меж території України та заволодіння майном “Луганськвугілля”. Також ккс-“регіонала” звинувачують у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).
Сам Єфремов усі звинувачення на свою адресу відкидає.

Нещодавно журналісти показали камеру, в якій перебуває Єфремов:

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна