Українські “кіборги” різко відповіли компанії Apple, яка приписала їх до Росії. ВІДЕО

 

Українські ветерани-“кіборги” – захисники Донецького аеропорту – відреагували на рекламний ролик Apple Watch, у якому “кіборга” назвали росіянином.
Військові записали відеозвернення до компанії, яке опубліковане на YouTube-каналі “Побратими Тренінг”.

“Дорогий Apple, я – український “кіборг”. Я знаю, ви це побачите. Але я певен, що ви не знаєте, чому ваша реклама обурює мене та мою країну. Я сподіваюся, ви зрозумієте це, як почуєте мою історію”, – йдеться у зверненні, яке читають кіборги Чайка, Купол, Спартанець, Комісар, Чуб, Амур, Пузо, Гриня та інші.

Ветерани розповідають історію своєї участі у війні, обороні ДАП, та викривають російську агресію проти України.

“Вони (агресори) самі називали мене “кіборгом”, бо я виживав настільки довго, що вони не могли у це повірити”, – пояснили захисники України.

У листі, який зачитують ветерани ЗСУ, сказано, що Apple свідомо чи несвідомо підтримує пропаганду Росії у війні проти України, застосовуючи словосполучення “російський кіборг”.

“До речі, той залізничний вокзал [Києва] у вашому відео досі працює, бо я його захистив”, – каже один із “кіборгів”.

Українські військові закликали терміново виправити рекламне відео та письмово вибачитися перед живими та полеглими “кіборгами” України, які воювали “за нашу з вами спільну демократію”.

Раніше у США під час презентації Apple Watch глядачам показали надихаючі ролики із історіями людей зі всього світу. Зокрема, у відеоряді можна помітити “кіборга із Росії” Дмитра з ампутованою ногою, який плаває в басейні і “стає кращою версією себе”.

Користувачі в мережі відразу ж  відреагували на таку ганебну помилку всесвітньо відомої корпорації.

Читайте також:
Рідним передали знайдені в ДАПі та ідентифіковані фрагменти тіл трьох “кіборгів”

У мережу виклали тізер художнього фільму “Кіборги”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна