У Заполяр’ї в ДТП розбився командувач ВДВ Росії, який керував окупацією Криму. ВІДЕО

 

У мережі з’явилося відео автомобільної аварії в Заполяр’ї, в якій постраждав командувач Повітряно-десантиних військ Росії генерал-полковник Андрій Сердюков, який командував російськими підрозділами під час окупації ними Криму в 2014 році.

ДТП сталася 15 вересня на 1420-му кілометрі траси “Кола” в Мурманській області. За офіційними даними, водій Chevrolet Lanos за дощової погоди не впорався з керуванням і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Caravelle з військової колони, який рухався по зустрічній смузі і в якому перебували генерал-полковник Сердюков та інші військовослужбовці.

Мікроавтобус після зіткнення з автомобілем “Ланосом” з’їхав в кювет і перекинувся.

Троє пасажирів легковика були госпіталізовані. Пізніше в соцмережах з’явилася інформація, що водій легковика помер.

Командувач Повітряно-десантними військами РФ генерал-полковник Андрій Сердюков. Фото: РІА Новости

Постраждалих з “буса” доставили в найближчий військовий госпіталь. “Медики характеризують стан здоров’я командувача ВДВ як задовільний. Життю Сердюкова нічого не загрожує”, – йдеться в спеціальній заяві міноборони РФ.

За даними ЗМІ, в нього струс мозку та перелом хребта.

Читайте також:
Окупанти почали в Криму навчання з претензією на боротьбу
з українськими “терористами”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна