У Харкові побили ще одного активіста “Антикорупційного центру”

 

У Харкові вже вдруге за місяць напали на активіста ГО “Харківський антикорупційний центр”. Цього разу жертвою нападників став Євген Лісічкін.

Про це 18 вересня повідомив у “Фейсбуці” його колега Дмитро Булах.

“Щойно напали на мого колегу по “Харківському антикорупційному центру” Євгена Лісічкіна у нього у дворі. Знову двоє. Це вже відверта серійність”, – написав Булах.

За його інформацією, нападників було двоє, напад стався  у дворі будинку, де живе Євген, на вул Коцарській, 23.

Своє чергою правоохоронці повідомили, що 18 вересня близько 10-ї ранку до поліції надійшла інформацію, що на вул. Коцарській двоє нападників побили 26-річного чоловіка.
На місці працює слідчо-оперативна група. Там знаходиться і сам постраждалий. медики оцінюють стан його здоров’я як задовільний.

Як інформувала “Новинарня“, 30 серпня, під під’їздом власного будинку побили самого Дмитра Булаха – депутата Харківської облради від “Самопомочі”, голову правління “Харківського антикорупційного центру”. Лікарі констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи ребер, забиту рану голови. Нападників не знайшли.
Нарад пов’язували із критичними виступами ГО “ХАЦ” проти мера міста Геннадія Кернеса.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна