У Харкові побили депутата з “Самопомочі”, який написав про корупційну схему Кернеса

 

У Харкові побили депутата Харківської облради від “Самопомочі” Дмитра Булаха, який очолює міський антикорупційний центр.
Про це в соцмережі повідомив депутат міськради Ігор Черняк.

“Щойно під під’їздом свого будинку був сильно побитий Дмитро Булах, депутат Харківської облради, голова правління Харківського антикорупційного центру”, – написав Черняк у “Фейсбуці“.

За його словами, напад відбувся в середу, 30 серпня, близько 12-ї години дня, біля під’їзду будинку Булаха.

“Нічого не забрали. Цінні речі, рюкзак, гроші, телефон, все залишилося на місці. Демонстративно. Показово. Напередодні завтрашньої сесії облради і приїзду президента до Харкова.
…Безумовно, сьогоднішній напад на Дмитра Булаха ми пов’язуємо з його діяльністю як глави Харківського антикорупційного центру і депутата Харківської обласної ради”, – заявив Черняк.

Як зазначає “Новинарня“, напередодні Булах поширив у соцмережі допис ХАЦ про корупційну схему за участю нинішнього мера Харкова Геннадія Кернеса і нардепа Михайла Добкіна, яку розслідує прокуратура.

“А ось і Геннадій у кооперативній схемі. Справедливо і для розсіювання конспірологічних теорій. Єдине питання – коли підозру вручати будемо?” – написав Дмитро Булах.

Читайте також:
Суд призначив Добкіну арешт із заставою 50 млн.

Суд заарештував частину майна Добкіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна