У керівництві “ДНР” готуються до великих кадрових перестановок з волі Кремля, – “ІС”

 

У колах ватажків сепаратистської організації “Донецька народна республіка” готуються до великих кадрових перестановок у керівництві “ДНР”, що пов’язано з рішеннями російських кураторів.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив” від 12 вересня.

“У вищій і середній ланці «адміністрації глави ДНР» поширюються чутки про зміну керівного складу «ДНР» в жовтні ц.р., базовані на останніх подіях у Донецьку. Так, 05.09.2017 в Донецьку відбулася нарада за участю вищого керівництва «ДНР» і представників Російської Федерації з питань подальшого розвитку «ДНР». За вказівкою російської сторони, участь у нараді взяло обмежене коло ватажків «ДНР», при цьому, наприклад, лідер громадського руху «Донецька республіка» Денис Пушілін не був на неї допущений”, – ідеться у зведенні.

Зазначається, що в ході наради представники адміністрації президента РФ Путіна “не вказали чітких перспектив для «ДНР», проте дали зрозуміти, що стратегічні рішення з цього питання будуть ухвалюватися в Кремлі найближчим часом і будуть пов’язані з кардинальними кадровими перестановками в «ДНР»”.

Також “ІС” передає, що в окупованій Ясинуватій серед місцевих бойовиків та цивільного населення активно поширюються чутки про те, ніби командування “ДНР” складає “списки на евакуацію” на випадок наступу Збройних сил України.

“Згідно з чутками, у дані списки будуть включені лише командний склад бойовиків і співробітники «адміністрації ДНР», які будуть евакуйовані до РФ. Дані чутки викликають вкрай негативний резонанс серед місцевого населення”, – сказано у зведенні.

Читайте також:
Захарченко присвоїв Донецьку звання “місто-герой”.
Новий народ “ДНР” – “шахтарський”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна