Російський репер Баста забанений СБУ на в’їзд протягом трьох років

 

Служба  безпеки України заборонила російському співаку Василю Вакуленкові, відомому як “Баста”, в’їзд на територію України терміном на три роки.

Про це йдеться у відповіді СБУ на інформаційний запит, повідомляє “Апостроф“.

Санкційне рішення щодо громадянина РФ ухвалено у зв’язку з тим, що після анексії Криму Росією реп-виконавець Василь Вакуленко виступав з концертами на окупованому півострові.

 

“Відповідно до ст.13 закону “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства” Службою безпеки України в інтересах забезпечення безпеки держави прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну вказаному громадянину РФ терміном на три роки”, – йдеться у повідомленні СБУ.

Як відомо, російський співак безперешкодно виступив у Києві з концертом 17 червня, наступний концерт Басти в Україні був запланований на 1 грудня.

Читайте також:
Українська прокуратура хоче допитати німецький гурт Scooter,
який виступив у Криму

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна