Сепаратисти ОРДЛО розслідують сплеск підпільного українського патріотизму. ФОТО

 

У так званих “міністерствах державної безпеки” угруповань “ДНР” і “ЛНР” російські куратори з ФСБ проводять масштабне розслідування подій 24 серпня, коли в багатьох містах на окупованих територіях відбулася масована акція українського підпілля з розклеювання листівок до Дня Незалежності України.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у звіті групи “Інформаційний спротив” від 28 серпня.

“У звітах сказано дослівно: «Акція була раптовою і носила характер заздалегідь організованої та підготовленої», а також що «немає жодного сумніву, що на території народних республік діє ретельно залегендована й ефективна диверсійно-терористична мережа агентів і місцевого банд-підпілля (так в оригіналі), керованих спеціальними службами України”, – переказує зміст повідомлення народний депутат України, координатор “ІС” Дмитро Тимчук.

Зазначається, що на час розслідування низка керівників місцевих осередків “МГБ” сепаратистів відсторонені від виконання службових обов’язків.

Варто підкреслити, що, за повідомленнями з соцмереж, у ніч перед 27 серпня (Днем шахтаря і Днем міста в Донецьку) в обласному центрі на стінах з’явилися російськомовні написи: “Шахтарі за Україну”, “Шахтарі проти Росії” і “Смерть путінцям”.

Написи в Донецьку зроблено на стінах по вулицях: Червоноармійська, 32; Макіївська, 14; Північнокримська, 4.

 

Читайте також:
Захарченко присвоїв Донецьку звання “місто-герой”.
Новий народ “ДНР” – “шахтарський”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна