Подробиці розстрілу бізнесмена в Івано-Франківську: Гербіна атакував Дира

 

У понеділок на одній із центральних вулиць Івано-Франківська розстріляли автомобіль Audi, його водія госпіталізували з пораненнями.

Напад стався близько 13:00. Нападник лишив своє авто за кілометр від місця події та втік, повідомив речник патрульної поліції міста Микола Гурак.

“Підозрюваного у розстрілі автомобіля встановлено. Він випустив шість куль у водія іншого авто. Наразі вживаються заходи, аби затримати підозрюваного”, – повідомив Гурак.

Як передає “Фіртка”, жертва нападу – місцевий підприємець Ігор Гербін.

Як повідомив заступник начальника ГУ НП в Івано-Франківській області Ігор Бабюк, 6-7 пострілів були здійснені, коли бізнесмен сідав в авто по вулиці Шеремети, де розташовані його магазин.

Потерпілий доставлений в обласну клінічну лікарню Івано-Франківської області з пораненням у тулуб і передпліччя.

У поліції дали опис та ім’я стрільця, якого зафіксували камери спостереження: це Михайло Дерещук, відомий на прізвисько “Дира”.
Зазначається, що він у 2015 році балотувався до Івано-Франківської міської ради від партії “Патріот”.

Читайте також:
Розстріляний з автомата в Києві чоловік – громадянин РФ,
розшукуваний за вбивство

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна