За ніч на Харківщині затримали 13 порушників кордону

 

У ніч проти 29 липня прикордонники Харківського загону виявили та затримали 13 українців, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України до РФ.
Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Зазначається, що в рамках проведення спільної прикордонної операції “Кордон-2017” нарядом прикордонників та оперативних співробітників за допомогою тепловізора на напрямку населених пунктів Охримівка (Україна) – Красне (Російська Федерація), побачили рух в бік державного кордону двох невідомих транспортних засобів.

“Висунувшись на перехоплення за 3 метри від державного рубежу, правоохоронці затримали один транспортний засіб УАЗ, в якому перебувало 12 громадян. Другий транспортний засіб спробував зникнути з місця події в тил ділянки, але після кількох попереджувальних пострілів вгору із пристрою для відстрілу гумовими кулями за 30 метрів від держкордону автомобіль “УАЗ Патріот” та ще одного громадянина також було затримано”, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники з’ясували, що всі особи є громадянами України, жителями Харківської області Вовчанського району.

Українців затримано в адміністративному порядку для складання документів про спробу незаконного перетину державного кордону України.

Читайте також:
На Харківщині завершують споруджувати “Стіну” на кордоні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна